Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /web/htdocs3/technimatcz/home/www/wp-content/themes/hestia/header.php on line 44

Potřebujete zpevnit velké betonové plochy a jiné prvky zhotovené z tohoto stavebního materiálu? Pak by vám určitě neměly chybět kari sítě. Právě prostřednictvím nich dochází k praktickému vyztužování a prodlužování životnosti betonu. V tomto směru jsme schopni nabídnout široké portfolio betonářské oceli všeho druhu.

Vybírat si můžete z produktů odlišného charakteru, a hlavně technických parametrů. Spolehnout se lze na to, že je zaručena patřičná kvalita oceli, což dokazují všechny příslušné normy.

Kari sítě a mnohé navíc

Kari sítě jsou bezpochyby základem betonových ploch. Pokud budete pokračovat i ve výstavbě dalších částí a konstrukcí, potom se vám hodí i ostatní hutní materiál. Nabízíme ocelové profily, trubky, jakly, plechy a jiné kovové výrobky. Zkrátka vše, co vám umožní vytvořit bytelnou a pevnou stavbu s dlouhou životností. Oslovte nás se svým požadavkem a my vám zpracujeme nabídku na míru.

Categories: Nezařazené

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

English